Cautare

30242 de rezultate pentru "stefan cel mare moneda eurocent" (5.18 secunde)
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ... Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Cele mai tari evenimente Directorul de la societatea Apa Canal, conservatorul Ion Stefan, a marturisit in mod public faptul ca a incheiat un pact cu Dumnezeu.
Florin Iaru a fost maestrul paginarii acestei carti frumoase, iar Teodor Duna a fost cel care a ales titlul antologiei dintr-un vers semnat de Maria Grigore. ... Cel mai cinstit ar fi sa spun ca sunt oameni ca toti oamenii, pentru care existenta, identitatea si sentimentele vin pe primul loc.
Magda Marincovici) Gheorghea Penea, Stefan Birtalan, Eliza Coman. ... "Este cel mai mare dar de la Dumnezeu pe care l-am primit atunci". ... Dar, incetul cu incetul, vazand ca a mai trecut o zi si inca una, am inceput sa capat curaj sa ma obisnuiesc cu ficatul cel nou".
Este imposibil de trait cu oameni precum poetii, pictorii, ganditorii, savantii, care traiesc intr-un fel de independenta, cel putin in mintea lor; ... e o moneda falsa. ... Nu tu esti cel care creeaza iubirea mea.
Stefan Teodorescu (51 de ani) este tehnician veterinar de mai bine de 2 decenii la Gradina Zoologica. ... Va fi inedit pentru elevi sa vina sa petreaca aici cateva ore in aer liber, a spus Stefan Teodorescu.
in schimb, i se promisese un mare sprijin pentru finante care nu s-a materializat niciodata pe de-a intregul. ... Nu fusesera intregi decat pe vremea lui Alexandru cel Mare;
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Prea devreme pentru o pronuntare Ieri presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, era multumit de rezultatele obtinute la alegerile locale din acest an, dar in privinta sustinerii unuia dintre cei doi candidati ramasi in cursa in turul al doilea PAER nu luase inca nicio decizie.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. ... Prin intermediul unei firme a sale, Radu Bud este dealer Citroen in Satu Mare.
Devalorizarea leului în raport cu euro nu îi va afecta pe craioveni numai în sensul majorarii ratelor creditelor în euro, ci si al cresterii preturilor apartamentelor.Moneda nationala continua sa se deprecieze vertiginos fata de cea europeana.
Cel mai mult a crescut volumul restantelor acumulate la creditele in valuta.
Sindicalistii mai reclama faptul ca Guvernul a stabilit salariul minim pe economie pe 2008 la nivelul de 450 de lei, cu doar 2% mai mare decat salariul minim prevazut prin contractul colectiv de munca de anul trecut, desi se angajase in 2006 la un nivel al salariului minim de 654 de lei in 2008.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. "Ideea de a scrie aceasta carte a fost pentru mine o mare provocare, dar si o mare surpiza.
Dintre aspirantii la Palatul Cotroceni cel mai putin votat a fost seful UDMR, Marko Bela, cu un scor de numai 0,11%. ... si actualul deputat Stefan Baban de la PRM.
La acest seminar, la care a luat parte si un reprezentant al Gazetei de Sud, s-au aflat printre invitati Daniel Morar, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Horatiu Baias, procuror DNA, Livia Saplacan, purtatoare de cuvant a DNA, judecatorul Cristian Danilet, vicepresedintele SoJust, Laura Stefan, coordonator anticoruptie in cadrul Societatii Academice Romane (SAR), dar si cunoscutul jurnalist de investigatii transfrontaliere Paul Radu.
Podolia epocii lui Stefan cel Mare este socotita de N. ... Cazacii romani Stefan Bathory intr-o scrisoare catre inalta Poarta arata ca intinderile dintre Bug si Nipru erau populate cu o adunatura de oameni compusa din poloni litvani, moscali si romani.
Asezata aproape de varful cel mai inalt al Culmii Plesului, cetatea face parte din categoria monumentelor medievale de valoare exceptionala din Romania.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace.
google-analytics.com